Overzicht alle Topics

Hoe waarborg je de veiligheid van je (lege) kantoor?

Leestijd: 2 minuten
Overzicht alle Topics

Hoe waarborg je de veiligheid van je (lege) kantoor?

Leestijd: 2 minuten

Sinds de uitbraak van het coronavirus is thuiswerken de nieuwe norm, om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Dit betekent dat er een stuk minder controle is in kantoorpanden. In sommige panden is er nog wel wat personeel aanwezig, met inachtneming van de coronamaatregelen. Over het  algemeen staan de panden echter vaker en langer leeg. Dat heeft consequenties voor de veiligheid.

In dit topic vertellen we hoe je de veiligheid van je (lege) kantoor het beste waarborgt.

Wat is kantoorbeveiliging?

Voordat thuiswerken de norm werd, waren er bijna dagelijks medewerkers  op verschillende tijden in het kantoorgebouw. Zij kwamen en verlieten op verschillende tijdstippen het pand.
Daarom is beveiliging en veiligheid altijd van belang. Om deze goed te waarborgen zijn er verschillende mogelijkheden voor kantoorbeveiliging. Denk aan:

  • Camerabewaking
  • Geluidsalarm (bijvoorbeeld een sirene)
  • Shocksensoren
  • Beveiliging inhuren

Nu de kantoren vaker leeg staan, zullen veel inbrekers niet snel terugdeinzen door camerabewaking of een van de andere bovengenoemde voorbeelden. Bovendien is een alarmsysteem steeds sneller en makkelijker te omzeilen.

Het is daarom veel veiliger om professionele beveiliging in te zetten.

Professionele beveiliging voor jouw (lege) kantoor

Als een pand enkele weken tot maanden achter elkaar leeg staat, is het voor een eigenaar een geruststellend idee om het kantoor 24/7 te beveiligen.

De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn hiervoor getraind. In het geval van lange leegstand kunnen zij erop toezien dat het pand ook veilig blijft zolang er geen of weinig personeel aanwezig is.

Als er wel personeel aanwezig is, kunnen de beveiligers er ook voor zorgen dat de coronamaatregelen worden gehandhaafd volgens de richtlijnen. Daarnaast fungeren beveiliger van Dutch Crowd security ook als host, en zorgen voor een gastvrij ontvangst van medewerkers en/of bezoekers.

Jouw kantoor is optimaal beveiligd tegen alle calamiteiten!

De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn een absolute expert op het gebied van beveiliging en bezitten veel kennis en expertise.

Interesse om je pand te laten bewaken? Vraag een gratis offerte aan via: https://www.dutchcrowdsecurity.nl/beveiliging-inhuren/  voor het inhuren van de beste beveiliging.

Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer: 085-822 9600

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram