Overzicht alle Topics

Dutch Crowd Security is de nieuwe beveiligingspartner van het Leger des Heils

Leestijd: 2 minuten

Purmerend, 8 september 2023 – Dutch Crowd Security (DCS) is trots om de samenwerking met het Leger des Heils te mogen aankondigen. DCS heeft de verantwoordelijkheid gekregen om de beveiliging te verzorgen van o.a. diverse zorg- en opvanglocaties in regio Noordwest.

Europese aanbesteding

Al sinds 1 december 2022 levert DCS als hoofdaannemer de beveiliging het Leger des Heils in de regio Noordwest. Het meerjarig contract tussen DCS en Het Leger des Heils kwam tot stand na een Europese aanbesteding, uitgezet door Het Leger des Heils. “Wij zijn verheugd dat DCS is gekozen uit de deelnemende beveiligingsbedrijven en zien dit als een erkenning van onze toewijding aan een betrokken dienstverlening”, aldus Glenn Zeilemaker, General Manager bij Dutch Crowd Security.

Uitgebreid pakket aan beveiligingstaken

De overeenkomst met het Leger des Heils omvat 24/7 inzet van beveiliging op de zorg- en opvanglocaties, persoonsbeveiliging in hoog-risicosituaties en consultancy. DCS zet zich in om een veilige woon- en werkomgeving te garanderen voor zowel bewoners als medewerkers. Een breed scala aan beveiligingstaken wordt uitgevoerd, zoals toegangscontrole, profileren, sleutelbeheer, controlerondes en opvolging van calamiteiten en meldingen. "Onze goed opgeleide beveiligers streven ernaar om een vertrouwde omgeving te creëren waarin alle bewoners en medewerkers zich veilig voelen. Dit doen zij door naast de uitvoering van de vereiste werkzaamheden ook met professionele afstand een vertrouwensband op te bouwen met de bewoners”, voegt Glenn Zeilemaker toe.

Over Het Leger des Heils

Het Leger des Heils is een belangrijke maatschappelijke organisatie die actief is in meer dan 130 landen. Ze zetten zich in voor de meest kwetsbaren in de samenleving. In Nederland heeft Het Leger des Heils vele zorg- en opvanglocaties waar ze onder andere daklozen opvangen en begeleiden. Het werk omvat ambulante begeleiding, jeugdbescherming en -reclassering, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en ouderenzorg. Door deze beveiligingsdiensten te leveren, draagt DCS bij aan het creëren van een veilige omgeving die bevorderlijk is voor re-integratie.

Over Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in diverse beveiligingsdiensten: evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging, persoonsbeveiliging en nog veel meer. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn professionele en flexibele aanpak en het vermogen om snel te schakelen bij veranderende omstandigheden. De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn uitstekend opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn getraind om gastvrijheid en veiligheid te combineren, waardoor bewoners en gasten zich welkom en veilig voelen.

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram