Overzicht alle Topics

Dutch Crowd Security beveiligt HG

Leestijd: 1 minuut
Overzicht alle Topics

Dutch Crowd Security beveiligt HG

Leestijd: 1 minuut

Over HG

Omdat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen, ontwikkelt HG onderhouds- en reinigingsproducten. Door het zoeken naar de juiste oplossing, voorziet HG bedrijven van de meest effectieve producten. De afdeling HG Technology & Research ontwikkelt deze producten. De producten worden vervolgens geproduceerd in de HG fabriek in Almere. De producten van HG worden in ruim 45 landen aan miljoenen consumenten verkocht.
HG International B.V. is van beginsel een Nederlands bedrijf en heeft meerdere vestigingen in verschillende landen en wel meer dan 200 werknemers.

Waarom heeft HG voor Dutch Crowd Security gekozen?

Wereldwijd hebben veel bedrijven hun maatregelen moeten aanpassen in verband met het Corona virus. Zo ook HG. HG had wegens de verscherpte corona maatregelen extra beveiliging nodig om binnen de fabriek de veiligheidsregels nog beter te kunnen handhaven. HG had op vrijdagmiddag besloten dat vanaf de nieuwe week deze nieuwe veiligheidsregels moeten worden gehandhaafd. Dutch Crowd Security heeft deze uitdaging aangepakt en ervoor gezorgd dat de beveiligers vanaf die maandag aan het werk konden voor HG. Naast het snel kunnen aanbieden van de diensten van Dutch Crowd Security hebben wij ook meegedacht met het veiligheidsplan voor HG.

HG is de samenwerking aangegaan met Dutch Crowd Security op maandag 30 maart 2020.

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram