Overzicht alle Topics

De samenwerking tussen Dutch Crowd Security en Droomparken

Leestijd: 1 minuut
Overzicht alle Topics

De samenwerking tussen Dutch Crowd Security en Droomparken

Leestijd: 1 minuut

Droomparken biedt de ideale omgeving om even lekker weg te zijn. De vakantieparken liggen op top locaties door heel Nederland.

Waarom heeft Droomparken gekozen voor Dutch Crowd Security?

Ook Droomparken is getroffen door de maatregelen die zijn genomen door de overheid om het Corona-virus onder controle te houden. Daardoor was ook Droomparken genoodzaakt om extra beveiliging in te schakelen om de maatregelen te handhaven. Helaas mogen ook vakantieparken maar een maximaal aantal personen per accommodatie toelaten en de receptie tijden zijn gewijzigd. Daarnaast zijn de restaurants tijdelijk gesloten maar kunnen er wel maaltijden worden bezorgd in de vakantiewoningen. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om zorgeloos vakantie te vieren, daar doet Droomparken alles aan.

Dutch Crowd Security was goed online vindbaar voor Droomparken, het contact was vlot en prettig en Dutch Crowd Security heeft de capaciteit om snel te kunnen schakelen. Gastvrijheid van de beveiliging is ook een belangrijk punt om te kiezen voor Dutch Crowd Security.

Welk probleem lost Dutch Crowd Security op voor Droomparken?

Dutch Crowd Security handhaaft de algemene veiligheid op het park en de Corona Maatregelen die getroffen zijn door de overheid. Denk bijvoorbeeld aan het handhaven van de 1.5 meter afstand en het toezien op het dragen van mondkapjes in de openbare ruimtes. Daarnaast zijn de beveiligers een gastvrij aanspreekpunt voor de bezoekers van Droomparken. Droomparken is de samenwerking aangegaan met Dutch Crowd Security op 6 april 2020.

Ben jij benieuwd hoe de beveiligers van Dutch Crowd Security jou kunnen ondersteunen in het waarborgen van de huisregels? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram