Overzicht alle Topics

Beveiligen in een anderhalve meter samenleving

Leestijd: 1 minuut
Overzicht alle Topics

Beveiligen in een anderhalve meter samenleving

Leestijd: 1 minuut

Juist tijdens de corona crisis blijft beveiliging een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Wel verandert de taak van een beveiliger, omdat bedrijven ander soort maatregelen moeten nemen om operationeel te kunnen blijven in een anderhalve meter samenleving.

Lees meer over de maatregelen in het artikel van beveiligingsnieuws.nl

Meer over Dutch Crowd Security

De beveiligingsbranche is volop en continu in beweging. Sinds de COVID-19 maatregelen van afgelopen Maart 2020 is dit in een nog extremere vorm.

Daarnaast komt er bij de inzet van professionele beveiliging veel meer kijken dan het simpelweg inhuren van een beveiliger op locatie.

Je kunt hierbij denken aan een beveiligingsplan of veiligheidsplan die altijd noodzakelijk is bij het organiseren van een evenement in de vorm van een festival.Dit is nodig om bijvoorbeeld een vergunning te krijgen van een gemeente om een terrein af te mogen huren.
Een totaaloplossing bieden met oog voor het papierwerk en de details is van extreem belang om veiligheid te kunnen aanbieden.
Op deze pagina lees je actuele ontwikkelingen binnen onze beveiligingsbranche waarbij we met name de onderwerpen over objectbeveiliging en evenementenbeveiliging behandelen.

Heb je een vraag of mis je een onderwerp? Neem dan contact met ons op met ons hoofdkantoor en we vertellen je graag meer. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe topics? Volg ons dan op LinkedIn. Nieuwe artikelen worden gedeeld via ons bedrijfsaccount.
Veel leesplezier!

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram