Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Security services

Dutch Crowd Security is expert op het gebied van security in Nederland.
Jaarlijks beveiligen wij honderden projecten; van kleine eenmalige opdrachten tot zeer grote opdrachten in heel Nederland.

Security in Nederland

Wij zijn dé security specialist in Nederland voor diverse security diensten. Wij kunnen beveiligers inzetten voor verschillende soorten beveiliging. Denk aan objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging.

Security awareness

Bij Dutch Crowd Security werken we met een vast team van 150 gekwalificeerde en gescreende beveiligers.
Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden Security services op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met zzp’ers om ook grote security vraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten.
Crowd Group - Deal
Wat is objectbeveiliging

Onze objectbeveiligers

In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we de zogenoemde predictive profiling:
het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten. Hoe je onze beveiligers herkent? Aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.
Beveiliging inhuren
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Security services
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcross-circlechevron-right-circle