Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Beveiligingsplan

Hoe dek jij je risico’s af?
Zekerheid over de kwaliteit van jouw beveiliging. Ontwikkel een beveiligingsplan om zeker te zijn dat je geen steekjes laat vallen.

Wat is een beveiligingsplan?

Een beveiligingsplan vormt het startpunt van de veiligheid van ieder evenement of  organisatie. Het document bevat alle belangrijke maatregelen die worden genomen omtrent de beveiliging van de desbetreffende locatie. 

Doel beveiligingsplan

Binnen het beveiligingsplan worden ook de taken van externe partijen helder beschreven. Belangrijke partijen zijn bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij en het beveiligingsbedrijf. 
In een beveiligingsplan omschrijf je de risico’s die je loopt als bedrijf, evenals de risico’s die jouw personeel en/of producten lopen. Per risico koppel je hier vervolgens de maatregelen aan die je neemt om de risico’s af te dekken. Deze maatregelen kunnen zich in een drietal verschillende categorieën vallen: Bouwkundige, Organisatorische en Elektronische maatregelen.

Een goed beveiligingsplan neemt, naast de afgedekte risico’s, ook de zogenaamde restrisico’s in acht. De restrisico’s zijn de geaccepteerde risico’s die je niet bestrijdt met een beveiligingsmaatregel.
Beveiliger aan het werk voor een zorginstelling
Objectbeveiliging

Veiligheidsplan van Dutch Crowd Security

Bovenstaande inhoud omschrijft een gedegen basis voor een beveiligingsplan. Het omschrijft simpelweg de risico’s die je loopt en de maatregelen die je neemt om deze risico’s af te dekken.
Dit basisplan volstaat echter niet voor grotere of complexe beveiligingsvraagstukken, denk aan een groot evenement of een bedrijfslocatie met dure goederen/installaties. In deze gevallen wil je, naast het beschrijven van de risico’s en maatregelen, ook de interventie-activiteiten omschrijven waarmee je ongewenste handelingen wilt beëindigen.
Download beveiligingsplan

Uitgebreide analyse

Dit uitgebreide beveiligingsplan omvat in deze gevallen onderstaande onderdelen:
  • Inleiding
  • Hoe is de beveiliging geregeld
  • Af te dekken risico’s
  • Welke maatregelen neem je?
  • Incidentscenario’s
  • Restrisico’s
Hulp of ondersteuning bij het samenstellen van jouw beveiligingsplan? Onze security experts helpen je graag met advies over de juiste samenstelling. Neem gerust contact met ons op om jouw beveiligingsplan te laten beoordelen.
Download beveiligingsplan
Objectbeveiliging
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Beveiligingsplan
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcross-circlechevron-right-circle