Beveilig de logistiek tegen calamiteiten.
Voorkom calamiteiten, en bespaar kosten, tijdens de logistiek van goederen met beveiliging van Dutch Crowd Security.
Dutch Crowd Security

Beveiliging logistiek

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Wat houdt veiligheid logistieke sector in?

Als organisatie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en beveiliging van goederen van en naar het distributiecentrum, maar ook voor de veiligheid in het magazijn van het distributiecentrum. Jaarlijks gebeuren er nog te veel ongelukken met zowel producten als medewerkers. Om calamiteiten te voorkomen zorg je voor professionele beveiliging met ervaring op het gebied van logistieke beveiliging.

VEILIGHEID TRANSPORT EN LOGISTIEK

Beveiliging in de logistiek houdt niet alleen veiligheid binnen de supply-chain in, maar ook de veiligheid binnen een logistieke onderneming of bij het vrachtvervoer. Doordat de logistieke sector maar blijft groeien, met name door de enorme groei die de e-commerce doorgaat, verandert ook de mate van beveiliging in deze branche. Door e-commerce komen met veel verschillende transportbewegingen producten op veel verschillende plekken in contact met een hoop mensen. Dit vergroot de kans op diefstal van deze producten. Maar door deze enorme toename zijn distributiecentra voller dan ooit. Vooral in tijden waarin winkelbezoek niet mogelijk is. Om magazijnen en distributiecentra te beveiligen voor inbraak, vernieling en gewoonweg beschadigingen van producten is beveiliging in de logistiek van belang.
veiligheid logistiek

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LOGISTIEK

In de logistieke branche heb je te maken met een combinatie van techniek en mensen. Om deze processen veilig te laten verlopen en om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften, is toezicht van belang. Er zijn verschillende controles en werkzaamheden waar een beveiliger binnen de logistieke branche zich dagelijks mee bezig houdt:
Brandpreventie binnen en rondom het gebouw;
Overzicht behouden en creëren op de werkvloer;
Het controleren van de veiligheid van machines en vervoersmiddelen;
Het verzorgen van een efficiënte en ergonomisch verantwoorde wijze van werken;
Het tegengaan van diefstal, inbraak of vernieling;
Monitoren van camerabeelden en het uitvoeren van sluitrondes;
Eerste hulp bij ongelukken.
Ons getrainde personeel weet precies hoe te handelen in welke situatie dan ook, dit leidt tot efficiëntere processen en zal kosten besparen. Ben jij op zoek naar een beveiliger voor jouw onderneming of logistieke proces? Neem dan contact met ons op! Samen gaan we op zoek naar beveiliging passend bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen over Beveiliging logistiek

Waarom is het beveiligen van logistiek belangrijk?

Op nationaal en internationaal niveau brengt de behandeling van goederen van producent tot consument verschillende risico's met zich mee. Je hebt te maken met groot risicokapitaal op een relatief kleine locatie, intern en extern vrachtpersoneel heeft meerdere transporten uitgevoerd en bevindt zich meestal in afgelegen gebieden van jouw bedrijf.

Wat doet een logistiek beveiliger onder andere?

Drukke locaties zoals een distributiecentrum vraagt om een veelzijdige beveiliger. De beveiliger doet meer dan passen checken van chauffeurs bij de slagboom. Hij zorgt dat er geen onbevoegde personen binnenkomen en zorgt ervoor dat de chauffeurs parkeren waar het moet. Bij opstoppingen zal de beveiliger het verkeer regelen. En als er bijvoorbeeld brand is, zorgt de beveiliger net alleen voor de ontruiming, maar hij zorgt ook dat de logistiek na de brand op normale gang komt.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle