Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security beveiligt de Bijenkorf

Met veel trots delen we dat de beveiligers van Dutch Crowd Security vanaf heden De Bijenkorf in Amsterdam beveiligen. Bij De Bijenkorf staat hospitality hoog in het vaandel en dat is waar onze beveiligers een goede match in zijn.

Winkelbeveiliging

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel de realiteit. Met de winkelbeveiliging van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw winkel voorzien wordt van professionele beveiligers die calamiteiten voorkomen. Iedere winkel heeft te maken met ander soort risicofactoren en dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw organisatie.

Onze winkelbeveiligers

Een winkelbeveiliger zorgt er primair voor dat diefstallen worden voorkomen, maar daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd gevoel voor het winkelend publiek, verleent EHBO wanneer dit nodig is, zorgt voor brandpreventie en grijpt voortijdig in wanneer er zich verdachte situaties voordoen. Dutch Crowd Security is specialist op gebied van winkelbeveiliging. Onze beveiligers kunnen zowel opvallend als onopvallend jouw winkel bewaken. Wij werken uitsluitend met beveiligers die beschikken over de laatste kennis en kunde op het gebied van veiligheid en Hospitality service hoog in het vaandel hebben staan.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt
Ik wil een offerte ontvangen
Direct iemand spreken?
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
phone-handsetcrossmenuarrow-rightchevron-right-circle