Overzicht alle Topics

Schaarste objectbeveiliging door Coronavirus

Leestijd: 1 minuut

Ruzies voor supermarkten en lege schappen door hamsteraars: door alle strenge maatregelen omtrent het Coronavirus ontstaat er een massale run naar de supermarkten. Dit zorgt voor chaos en massahysterie.
Op het internet circuleren er verschillende opnames van vechtpartijen en asociale winkelbezoekers die schappen leegroven. COVID-19 zorgt voor enorme paniek en brengt ondernemers en klanten/bezoekers in gevaar.

Leegstand winkelpanden

Anderzijds komen winkelpanden, horeca en kantoorgebouwen leeg te staan. Dit waarborgt niet de veiligheid die in normale omstandigheden verwacht mag worden en nodigt uit tot vandalisme en diefstal.

Dit zorgt ervoor dat gebouwen onbemand zijn en dat er schaarste ontstaat omtrent beveiliging. Dutch Crowd Security BV staat klaar om u te voorzien van objectbeveiliging, hotelbeveiliging, winkelbeveiliging, kantoorbeveiliging en persoonsbeveiliging.

Wij zijn uw partner in veiligheid en zorgen samen voor een veiligheidsplan die u, uw medewerkers en uw pand door deze crisis helpt. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van collectieve beveiliging voor bedrijfsterreinen of winkelpanden.

phone-handsetarrow-right