Overzicht alle Topics

Dutch Crowd Security beveiligt De Bijenkorf

Leestijd: 2 minuten

Dutch Crowd Security beveiligt De Bijenkorf in Amsterdam. De Bijenkorf heeft hospitality hoog in het vaandel staan en daar sluit de dienstverlening van Dutch Crowd Security goed op aan. Onze beveiligers leveren premium service aan de bezoekers. Dat houdt in dat zij een eerste aanspreekpunt zijn voor bezoekers.

Waarom de Bijenkorf heeft gekozen voor Dutch Crowd Security

De Bijenkorf in Amsterdam heeft een beveiligingspartner nodig die de middelen heeft om snel te kunnen schakelen. Bij Dutch Crowd Security zorgen we altijd voor een oplossing voor jouw beveiligingsuitdagingen. Wij zorgen ten allen tijden voor een oplossing en ontzorgen organisaties, zoals de Bijenkorf, op het gebied van beveiliging.

We schakelen veel met onze partners en zijn regelmatig op locatie om bij te kunnen sturen.

Welke diensten levert Dutch Crowd Security aan de Bijenkorf?

Dutch Crowd Security ontzorgt de Bijenkorf op de volgende beveiligings vlakken:

  • Derving voorkomen;
  • Ongewenste gasten buiten houden;
  • Voorkomen van onnodige schade, denk hierbij aan brand, lekkage en inbraak;
  • Openen en sluiten van het pand;
  • Eerste hulp verlenen.

Onze winkelbeveiliging

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel de realiteit. Met de winkelbeveiliging van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw winkel voorzien wordt van professionele beveiligers die calamiteiten voorkomen. Iedere winkel heeft te maken met ander soort risicofactoren en dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw organisatie.

Winkelbeveiligers

Een winkelbeveiliger zorgt er primair voor dat diefstallen worden voorkomen, maar daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd gevoel voor het winkelend publiek, verleent EHBO wanneer dit nodig is, zorgt voor brandpreventie en grijpt voortijdig in wanneer er zich verdachte situaties voordoen. Dutch Crowd Security is specialist op gebied van winkelbeveiliging. Onze beveiligers kunnen zowel opvallend als onopvallend jouw winkel bewaken. Wij werken uitsluitend met beveiligers die beschikken over de laatste kennis en kunde op het gebied van veiligheid en Hospitality service hoog in het vaandel hebben staan.

phone-handsetarrow-right