Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Toegangscontrole

Toegangscontrole waarborgt de veiligheid van medewerkers en bezoekers.
Alle beveiligings- & bewakingsdiensten onder één dak. Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is een belangrijk onderdeel van een organisatie. Het is namelijk het eerste contactmoment die jouw bezoekers ervaren met je bedrijf of evenement. Dutch Crowd Security is expert op het gebied van toegangscontrole. Ben je op zoek naar goede beveiliging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Toegangscontrole van Dutch Crowd Security

Wij beschikken over een gepassioneerd team dat bestaat uit meer dan 150 gescreende, vaste beveiligers met jarenlange ervaring binnen de branche.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Uitbesteden beveiliging
Objectbeveiliging

Onze beveiligers

Ben je op zoek naar professionele beveiligers voor jouw organisatie? Onze getrainde beveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste toegangsbeveiliging.
Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor en beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Toegangscontrole
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcheckmark-circlecross-circlechevron-right-circle