Toegangscontrole

Een veilige keuze

Alle beveiligings- & bewakingsdiensten onder één dak. Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Wat is objectbeveiliging
introductie

Toegangscontrole: een veilige keuze

De toegangscontrole is een belangrijk onderdeel van een organisatie. Het is namelijk het eerste contactmoment die jouw bezoekers ervaren met je bedrijf of evenement. Dutch Crowd Security BV is expert op het gebied van toegangscontrole. Ben je op zoek naar goede beveiliging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over een gepassioneerd team dat bestaat uit meer dan 150 gescreende, vaste beveiligers met jarenlange ervaring binnen de branche. Mocht het nodig zijn, dan hebben wij ook de beschikking tot een groot aantal vaste ZZP-ers. Dit maakt ons uiterst flexibel voor de inzet jouw ideale toegangscontrole. Door dit grote volume aan mankracht worden wij ingezet bij verschillende soorten beveiligingsopdrachten. Van een (grootschalig) festival tot aan objectbeveiliging.

Waarom?

flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.
Beveiliging op maat
Video afspelen
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.