Voorkomen is beter dan verhelpen.
In de beveiliging van Retail, uitgaansgelegenheden, evenementen en druk bezochte objecten maken wij actief gebruik van Predictive Profiling. Zo kan een beveiliger door te profileren en afwijkend gedrag te herkennen tijdig inschatten of iemand mogelijk in overtreding kan gaan.

Predictive Profiling

Wat is Predictive Profiling?

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats van het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijdig ingeschat en hierdoor voorkomen.

Het signaleren van afwijkend gedrag

Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende zaken. 
Kort gezegd; je kijkt naar alles dat afwijkt van het ‘normale’. Het vereist een precieze, nauwgezette manier van kijken. Beveiligers die deze manier van werken toepassen, letten op heel specifieke, maar tegelijkertijd zeer uiteenlopende dingen die hen vertelt dat iemand anders is dan normaal. Het is een hele actieve manier van uitvoering geven aan preventie.
Crowd Group - Deal
persoonsbeveiliging net

Zeer succesvolle beveiligingsmethodiek

Predictive profiling is ontwikkeld in Israël om mogelijke terreurdreiging vroegtijdig in te schatten en zo te voorkomen. Tegenwoordig geldt het wereldwijd als zeer succesvolle beveiligingsmethodiek om bijvoorbeeld terreurdreiging op tijd in te schatten en zo aanslagen te voorkomen.
Ook in Nederland is de methodiek een belangrijk onderdeel van de Nationale veiligheid. Dit is beveiliging op een internationaal en nationaal niveau. Ook in andere lagen begint de methodiek zijn weg te vinden. In de beveiliging van Retail, uitgaansgelegenheden, evenementen en druk bezochte objecten wordt de methodiek ook gebruikt. Zo kan een beveiliger door te profileren en afwijkend gedrag te herkennen tijdig inschatten of iemand mogelijk in overtreding kan gaan. Dit kan gaan om mogelijke geweldpleging, diefstal of andere overtredingen. Zo is predictive profiling ook onder de standaard beveiliging een belangrijk begrip geworden.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-right