Het doel is de persoon of de omgeving waarbinnen de persoon zich bevindt te beveiligen.
Privé beveiliging wordt uitgevoerd door zowel de overheid als particulieren bedrijven zoals Dutch Crowd Security. Wij zetten privé beveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

Privé beveiliging

Privé beveiliging inhuren

Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van portiek-, receptie-, en beveiligingsdiensten op een bepaald object. Door het uitvoeren van controlerondes wordt tijdig gesignaleerd en gehandeld op situaties die het object enigszins schade kunnen berokkenen.

Taken van een privé beveiligers

Wat de taken voor het beveiligen van een persoon inhouden is sterk afhankelijk van de situatie. Dutch Crowd Security biedt daarom beveiliging op maat. We realiseren ons dat persoonsbeveiliging een delicate zaak is. Wij gaan daarom uiterst secuur om met iedere situatie.
Vroegtijdig inschatten om problemen te voorkomen;
Gecertificeerd door het ministerie van veiligheid en justitie;
Intern opgeleid en getraing.
Persoonsbeveiliging

Direct privé beveiliging inhuren

Het kan voorkomen dat beveiliging eenmalig of incidenteel noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een evenement zijn.

Het kan ook zijn dat beveiliging nodig is voor een langere termijn. Bij persoonsbeveiliging wordt ook een onderscheid gemaakt tussen low-profile en high-profile. Dit is afhankelijk van de situatie en de reden voor beveiliging.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle