Persoonsbeveiliging in de topsport
Persoonsbeveiliging is een belangrijk aspect van het dagelijks leven van topsporters. Denk aan bekende voetballers, atleten, zwemmers en hockeyers. Hun veiligheid dient gewaarborgd te worden in elke situatie, privé of wanneer zij aan het werk zijn.

Persoonsbeveiliging Topsporters

Beveiliging voor topsporters

Helaas zien we het steeds vaker: agressie tegenover en overvallen op bekende topsporters in Nederland. Doordat deze personen bekende Nederlanders zijn wordt er vanuit gegaan dat zij ook vermogend zijn. Extra beveiliging wanneer deze persoon zich verplaatst en in en rondom het huis is dus van groot belang. Ook de familie of het gezin van deze personen zijn vaak doelwit van overvallers.


TAKEN VAN EEN PERSOONSBEVEILIGERS

De inzet van persoonsbeveiliging werkt preventief op overvallen en zij kunnen ook adequaat handelen wanneer er toch geprobeerd wordt een overval te plegen.

Wat de taken voor het beveiligen van een persoon inhouden is sterk afhankelijk van de situatie, Dutch Crowd Security biedt daarom beveiliging op maat. We realiseren ons dat persoonsbeveiliging een delicate zaak is, wij gaan daarom uiterst secuur om met iedere situatie.

Vroegtijdig inschatten van de situatie om problemen te voorkomen;
Gecertificeerd door het ministerie van veiligheid en justitie;
Bepalen verschillende scenario's en hierop inspelen;
Intern opgeleid en getraind.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Persoonsbeveiliging Topsporters
Persoonsbeveiliging Topsporters

ZET EEN PRIVÉ BEVEILIGER IN

Mede door social media gebruik kunnen overvallen steeds makkelijker geplant worden. Bekende sporters zoals profvoetballers geven een groot deel van hun privacy hier onbewust mee op en worden een makkelijker doelwit voor een overvaller.

De inzet van een persoonsbeveiliger voor een langere termijn kan hiervoor de oplossing zijn. Ook kunnen we kijken naar uitzonderlijke situaties en of we op deze momenten juist extra of minder beveiliging in gaan zetten. Bij persoonsbeveiliging wordt ook een onderscheid gemaakt tussen low-profile en high-profile. Dit is afhankelijk van de situatie en de reden voor beveiliging.

Onze beveiligers hebben ervaring en de juiste opleiding voor het beveiligen van personen, neem daarom contact met ons op voor het inhuren van een persoonsbeveiliger.


Beveiliging profvoetballers steeds noodzakelijker

De afgelopen jaren heerst er een trend waardoor steeds meer overvallers en criminelen hun vizier richten op bekende profvoetballers die hun huis en kostbaarheden onbeheerd achterlaten tijdens hun wedstrijden. Zo behaalde de agressieve overval op PSV-aanvaller Eran Zahavi het landelijke nieuws waarbij zijn vrouw en kinderen werden mishandeld.

Ook de woning oud-profvoetballers Andy van der Meijde en Memphis Depay werden al eens leeggeroofd tijdens een wedstrijd.

Persoonsbeveiliging Topsporters

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle