Voorkom calamiteiten in de nacht met professionele nachtbewaking.
De meeste inbraken en andere calamiteiten, binnen het bedrijfsleven, worden gepleegd in de nacht.

Nachtbewaking

Noodzaak nachtbewaking

Wanneer je als organisatie kostbare bezittingen beheert binnen het pand, is de kans groter dat inbrekers een poging wagen om binnen te treden. Dit kan resulteren in financiële schade voor de organisatie of stilstand van de werkzaamheden; iets wat je liever wilt voorkomen. Wij zorgen ervoor dat dit voorkomen wordt. Dit doen we inmiddels een ruime tijd voor meerdere organisaties binnen Nederland.

Beveiliging Nachtbewaking inhuren

Nachtbewaking is op allerlei soorten manieren mogelijk. Of het nu gaat om permanente nachtbewaking van bezittingen, het monitoren van een terrein op afstand of om een andere maatoplossing. Dutch Crowd Security denkt graag mee.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie. Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes. De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.

Onze nachtbewakers

We weten op welke punten wij moeten letten om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld een winkelpand of bouwterrein ten alle tijden veilig en beheerd blijft. 

Met onze moderne technieken zorgen we ervoor dat zelfs in het donkerst van de nacht, het inbrekers of vandalen onmogelijk wordt gemaakt om toe te treden.
Offerte aanvragen

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle