Voorkom calamiteiten door de inzet van media beveiliging
Beveiliging in de media wordt steeds vaker ingezet. Wij ontzorgen de productie en de crew op gebied van beveiliging.
Dutch Crowd Security

Mediabeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Media beveiliging

Binnen de media bestaan er een breed scala aan onderwerpen waar verslag over wordt gedaan. Bepaalde onderwerpen kunnen gaan over gevoelige gebeurtenissen, of verschillen in mening of over andere risicovolle zaken. Steeds vaker merken we dat er media beveiliging wordt ingezet bij de opnames van zulke verslagen. Op deze manier kan de productie ongestoord doorgaan en hoeft de crew zich geen zorgen te maken over hun veiligheid.


werkzaamheden media beveiliging

Daarnaast is de locatie waar de opnames zich bevinden ook een risicofactor. Bepaalde opnamen worden gemaakt op plaatsen waar grote groepen mensen aanwezig zijn. Ook is de media regelmatig een doelwit voor geweldpleging of terreur. Om goed overzicht te hebben over de situatie kan de inzet van beveiliging een uitkomst zijn. De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn hierin gespecialiseerd.

Gecertificeerde / gediplomeerde beveiligers;
De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controle rondes om de veiligheid in- en om het terrein te waarborgen;
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen;
Predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Mediabeveiliging
Mediabeveiliging

Artiestenbeveiliging

Wij bieden naast het beveiligen tijdens opnames ook artiestenbeveiliging of persoonsbeveiliging aan. Hierbij is de veiligheid van de persoon op zich het belangrijkste doel. Dit kan vaak samen gaan met media beveiliging omdat deze vaak nauw met elkaar verbonden zijn.

OVERIGE VEILIGHEIDSDIENSTEN MEDIA

Naast de inzet van beveiliging, zowel in de studio als op locatie, bieden wij ook andere veiligheidsdiensten die de opnames beter kunnen laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van brandwacht, verkeerregelaars of  security hosts.

 


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle