Het deurbeleid: Veiligheid in winkels en supermarkten
COVID-19 brengt overal extra maatregelen met zich mee. Zo gelden er in winkels en supermarkten extra huisregels om de verspreiding tegen te gaan. Winkelbeveiliging maakt het toezien op het deurbeleid een stuk makkelijker.

Deurbeleid

Extra huisregels

Supermarkten en winkels hebben sinds de uitbraak van het coronavirus al veel gedaan om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Zo is het verplicht om een winkelwagen of mandje mee te nemen, wordt er gevraagd om alleen boodschappen te gaan doen en wordt er goed gelet op de 1.5 meter afstand. Toch kan het lastig zijn voor supermarkten en winkels om deze regels goed te waarborgen.


Werkzaamheden winkelbeveiliger

Een winkelbeveiliger zorgt er normaal primair voor dat diefstallen worden voorkomen. Daarnaast kan winkelbeveiliging goed worden ingezet om toe te zien op de ingestelde corona maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een mondkapje. Denk daarnaast aan het verplicht meenemen van een wagen of mandje en het bewaren van 1.5 meter afstand. Onze beveiligers kunnen de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Fungeren als host. Onze gastvrije beveiligers kunnen winkelend publiek ontvangen bij binnenkomst;
  • Zij kunnen bezoekers aanspreken op het niet naleven van het deurbeleid;
  • Zorgen er preventief voor dat winkeldiefstallen worden voorkomen;
  • Ook zullen zij ingrijpen bij een calamiteit. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer een bezoeker het niet eens is met de gestelde maatregelen waardoor een vervelende situatie ontstaat.
  • Ontlasten van werkdruk. Supermarkten hebben het altijd erg druk, het huidige personeel kan gewoon ingezet blijven op de werkzaamheden waar zij bekend mee zijn. Toezien op een deurbeleid is een vak apart.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Deurbeleid
Deurbeleid

Dutch Crowd Security en Covid-19

Wij vinden het naleven van de RIVM richtlijnen bij Dutch Crowd Security erg belangrijk en gaan hier professioneel mee om. Onze beveiligers kunnen op verschillende gebieden omtrent corona ondersteuning bieden zoals bij het naleven van een deurbeleid, het beveiligen van GGD teststraten en het beveiligen van zorginstellingen. Daarnaast kun je altijd contact opnemen zodat we overige mogelijkheden kunnen bespreken en beveiliging op maat kunnen bieden.


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle