Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Bouwmarkt beveiliging

Beveilig jouw bouwmarkt tegen winkeldiefstal.
De meeste bouwmarkten beschikken over een groot aantal meters aan oppervlakte. Het personeel kan niet elke hoek in de gaten houden. Met beveiliging voor een bouwmarkt voorkom je calamiteiten en kunnen medewerkers en bezoekers met een veilig gevoel de winkel betreden.

Wat houdt bouwmarkt beveiliging in?

De taak van een winkelbeveiliger bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is zijn taak veel meer omvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Taken van een objectbeveiliger

Wij zijn een expert op het gebied van bouwmarkt beveiliging. Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
bedrijfsprofiel
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Bouwmarkt beveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcheckmark-circlecross-circlechevron-right-circle