Bouwmarkt beveiliging

Bouwmarkt beveiliging inhuren? Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit. Met de juiste beveiliging zal het aantal winkeldiefstallen worden geminimaliseerd.

Beveiliger aan het werk in een winkel

Wat is bouwmarkt beveiliging?

De taak van een bouwmarktbeveiliger bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is zijn taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij zijn een expert op het gebied van Bouwmarkt beveiliging. Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties.

Verantwoordelijkheden

Onze bouwmarkt beveiligers

vroegtijdig inschatten om problemen te voorkomen

Gespecialiseerd in Retail

intern opgeleid en getraind

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

vroegtijdig inschatten

Onze beveiligers hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen en zijn goed bekend met predictive profiling. Zij kunnen situaties vroegtijdig inschatten en zo problemen voorkomen. Onze winkelbeveiligers treden altijd op een gepaste manier op bij verdachte situaties. Ze voeren hun werk uit zoals je verlangt en zijn zeer flexibel inzetbaar. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host.

Gespecialiseerd in Retail beveiliging

Dutch Crowd Security werkt uitsluitend met de best beschikbare beveiligers in de markt met sterke focus op een hospitality mindset, predictive profiling, klantvriendelijke interventietechnieken en een flinke dosis kennis op het vlak van beveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn.

 

INTERN OPGELEID EN GETRAIND

Onze beveiligers worden intern opgeleid en getraind voor de Retail branche. Onze proactieve beveiligers worden op de meest effectieve, efficiënte manier en in de juiste rol ingezet bij de klant en ondersteund vanuit ons trainingscentrum, waar zij o.a. agressiebeheersing, profiling en interventie trainingen krijgen. Daarnaast worden de beveiligers on the job gecoacht/getraind en beoordeeld – samen met jou – zodat zij in staat zijn altijd het maximale uit hunzelf te halen.