lion

Bewaken

Dutch Crowd Security is expert op het gebied van bewaken.
Wij hebben ruime ervaring in het bewaken van objecten door heel Nederland. Dutch Crowd Security is jouw partner in veiligheid.

Bewaken

Dutch Crowd Security is expert op het gebied van bewaken.
Wij hebben ruime ervaring in het bewaken van objecten door heel Nederland. Dutch Crowd Security is jouw partner in veiligheid.

Bewakers Nederland

Onze bewakers hebben jarenlange ervaring én de juiste certificaten op zak om de veiligheid van jouw organisatie te waarborgen. Bij ons kun je terecht voor een breed spectrum aan bewaking.

Taken van een bewaker

Dutch Crowd Security organiseert bewaking op maat, dit houdt in dat de bewakingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze bewakers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze bewakers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbewakers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Nachtbewaker aan het werk.
Offerte aanvragen voor Bewaken
Zorg voor een goede bewaking voor jouw organisatie.
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle