Bewaken

Bewaken op maat

Dutch Crowd Security BV is expert op het gebied van beveiliging. Jaarlijks bewaken wij honderden projecten; van kleine eenmalige opdrachten tot zeer grote festivals in en omgeving.

beveiligers nodig?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
onze werkwijze
  • Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
  • Een offerte waar je blij van wordt.
  • Professionele, gastvrije beveiligers

Bewakers Nederland

Ons team bestaande uit meer dan 150 gescreende, vaste bewakers met jarenlange ervaring binnen uiteenlopende branches, zal je totaal ontzorgen en de veiligheid van je gasten en jezelf waarborgen. Bij grote projecten kunnen wij ook onze vaste groep ZZP-ers inschakelen. Dit maakt ons zeer schaalbaar voor de inzet van het bewaken jouw bedrijf of evenement.

Daarom maakt het ons niet uit hoeveel bewakers jij nodig hebt. Door ons grote volume aan mankracht worden wij ingezet bij een zeer divers scala aan soorten beveiligingsopdrachten. Van een (grootschalig) festival tot aan een klein zakelijk evenement zoals een productpresentatie of bedrijfsopening.

flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde beveiligers. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security BV.

Ons pand aan de buitenkant
Video afspelen
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.