Beveiligingsbedrijven

Een veilige keuze

Alle beveiligings- & bewakingsdiensten onder één dak. Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Wat is objectbeveiliging
introductie

Het beveiligingsbedrijf dat ontzorgt

Ben je op zoek naar goede beveiligingsbedrijven? Dan ben je bij Dutch Crowd Security aan het juiste adres.

Wij beschikken over een gepassioneerd team dat bestaat uit meer dan 150 gescreende, vaste beveiligers uit het hele land met jarenlange ervaring binnen de branche. Mocht het nodig zijn, dan hebben wij ook de beschikking tot een groot aantal vaste ZZP-ers van andere beveiligingsbedrijven. Dit maakt ons uiterst flexibel voor de inzet jouw ideale beveiliging.Door dit grote volume aan mankracht worden wij ingezet bij verschillende soorten beveiligingsopdrachten. Van een (grootschalig) festival tot aan objectbeveiliging.

Waarom?

flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.
Beveiliging op maat
Video afspelen
Specialisaties
Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen. Dutch Crowd Security BV beveiligt ieder evenement.
Wij zetten objectbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit.

De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang. Dutch Crowd Security BV beveiligt ieder evenement.

De hotelgasten willen zich altijd thuis voelen en een veilig gevoel hebben in jouw hotel. Onze beveiligers zullen voor de veiligheid & beveiliging bijdragen.

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk.
Binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen is veiligheid een groot begrip. Kans op geweld en (medische) calamiteiten is altijd aanwezig.
Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit. Dutch Crowd Security BV: een veilige keuze.