beveiligingsbedrijf - Over beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is een betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat u in kunt zetten voor kleine maar ook grote projecten. Dutch Crowd Security beschikt over een team dat bestaat uit meer dan 150 vaste beveiligers die jarenlange ervaring hebben. Daarnaast wij beschikken over een groot aantal vaste zzp-ers. Dit maakt Dutch Crowd Security flexibel voor de inzet uw beveiliging. Door dit grote volume aan mankracht kunnen wij ingezet worden bij verschillende soorten beveiligingsopdrachten. Van een (grootschalig) festival tot objectbeveiliging.

Maak in 1 minuut kennis met Dutch Crowd Security 

IMG 4665 e1521459834882 - Over beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Kwaliteit

Persoonlijk contact met klanten vinden wij bij Dutch Crowd Security belangrijk, omdat er sprake moet zijn van wederzijds vertrouwen. Wij doen nooit concessies aan door ons gemaakte afspraken. Alles verloopt zoals is overeengekomen. Daar staat beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security voor!

Wij zijn pas tevreden als alles in goede banen is geleid en eventuele incidenten niet zijn geëscaleerd. Iedere odpracht wordt achteraf geëvalueerd.

Dutch Crowd Security is gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Als u belt, krijgt u niet te maken met een groot verkoopkantoor, maar met een betrokken specialist.
Wij staan u graag te woord als u een advies wilt over beveiliging, vragen heeft over onze dienstverlening of nieuwsgierig bent naar ons bedrijf als mogelijke werkgever.

IMG 4707 2 - Over beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Specialist in veiligheid & beveiliging

Dutch Crowd Security biedt als specialist in Veiligheid & Beveiliging een totaalconcept oplossingen aan en kan vrijwel elke vorm van veiligheid & beveiliging op maat realiseren.

Focus op de klant, ontzorgen en bedienen, dat is waar we bij als beveiligingsbedrijf voor staan.
Wij zijn niet één van de vele leveranciers maar een volwaardige en ervaren partner die zich dienstverlenend opstelt naar de klant.

Dutch Crowd Security werkt volgens haar eigen methodiek “het nieuwe beveiligen gericht op de toekomst.” Iedere dag focus op veiligheidsvraagstukken en inzet om deze vraagstukken op te lossen, want alleen het aller beste is goed genoeg. Keer op keer. Passie voor het vak veiligheid. Daar draait het om!

Wanneer nieuwe veiligheidsvraagstukken of dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weten wij dit op een innoverende manier te realiseren.

Dutch Crowd Security staat voor een proactieve, flexibele, integrale en gastvrije aanpak met een scherp oog voor digitale ontwikkelingen binnen de veiligheidsmarkt. Zo vullen mens, kennis en technologie elkaar aan in een optimale synergie.
Dutch Crowd Security daagt zichzelf en haar klanten voortdurend uit om vanuit deze visie tot de juiste veiligheidsbalans te komen.

Door preventief en adequaat te beveiligen en informatie gestuurd te werken, signaleren de beveiligers van Dutch Crowd Security afwijkende situaties of gedrag in een vroeg stadium, waarmee ze voorkomen dat een incident of kwaadwillende actie daadwerkelijk plaatsvindt.

Zo worden incidenten voorkomen en kosten bespaard. Wel zo’n veilig idee!

Het beveiligingsproces

Dit is hoe wij te werk gaan met uw beveilingsaanvraag.

1. Tijdens het oriëntatiegesprek bekijken wij wat Dutch Crowd Security voor u kan betekenen, welke oplossingen er passend zij voor u.

2. Vanuit Dutch Crowd Security krijgt u één vast contactpersoon waar u mee communiceert en die behoudt ook het overzicht van uw project.

3. Met dit contactpersoon bespreekt u uw plannen. Dutch Crowd Security analyseert en beoordeelt deze, waarbij de mogelijke knelpunten worden benoemt.

4. Dutch Crowd Security geeft aan welke veiligheidsmaatregelen nodig en mogelijk zijn voor uw opdracht.

5. Dutch Crowd Security ontwikkelt, samen met u, een veiligheidsplan en eventueel een calamiteitenplan.

 

6. Wij blijven tijdens de gehele voorbereidingsfase en het evenement zelf met u in contact voor afstemming.

7. De beveiliging tijdens uw evenement is professioneel en gastvrij.

8. Achteraf evalueren wij hoe het evenement is verlopen en hoe u de samenwerking heeft ervaren.

Onze werkwijze: betrouwbaar, betrokken en transparant

Beveiliging als Psychologie

Naast een zorgvuldige transparante werkwijze onderscheidt beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security zich door kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Wij zien beveiliging als psychologie en daarbij staat communicatief sterk zijn en handelen vanuit rust altijd boven fysiek sterk zijn. Dat doen we door te handelen vanuit respect voor de medemens, zodat wij het respect van de medemens terug mogen ontvangen en de risico’s vooraf zoveel mogelijk kunnen beperken, door ons grondig te verdiepen in de doelgroep en altijd zorgvuldig de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Zo laten we onze klanten en medewerkers van organisaties zich veilig en op hun gemak voelen op hun eigen locatie.

De huidige samenleving, met allerlei nieuwe veiligheidsvraagstukken en dreigingsbeelden noodzaakt organisaties hun veiligheidsbeleid scherp tegen het licht te houden en mogelijk op een andere manier in te richten. Inspelen op veiligheid is immers veranderlijker en ongrijpbaarder dan ooit. Door signalen en informatie op gestructureerde wijze centraal te verzamelen voorkomen wij dat zo’n dreiging een concreet incident wordt.

Preventief beveiligen

De strategie van Dutch Crowd Security is gericht op het voorkomen van incidenten; preventief beveiligen. Wij geloven dat veiligheid niet alleen een zaak is van de facilitaire afdelingen van organisaties, maar dat iedereen hier verantwoordelijkheid voor draagt.Het nieuwe beveiligen van Dutch Crowd Security vraagt om een flexibele inzet van maatregelen op basis van veiligheidsvraagstukken en dreigingsbeelden. Dutch Crowd Security biedt een totaaloplossing en is verantwoordelijk voor het gehele proces; vanaf het ontwerp van de oplossing tot volledige implementatie en continuïteit van de geboden diensten. Als particuliere beveiligingsorganisatie hebben wij goedkeuring van het Ministerie van Justitie en voeren wij ons werk vol trots uit onder ND nummer 4823.

Als beveiligingsbedrijf een extra stap zetten

Bij Dutch Crowd Security doen we meer dan alleen het inzetten van beveiligers. Zo staan onze consultants 24/7 klaar om allerlei (veiligheids-) vraagstukken op te lossen. In een tijdperk waarin verandering de enige constante is zal Dutch Crowd Security niet stoppen voordat alle vraagstukken zijn opgelost. Tevens kan Dutch Crowd Security haar klanten voorzien van objectbeveiligers, Quick Response Team beveiligers, security hosts, persoonsbeveiligers, winkelbeveiligers, evenementenbeveiligers, brandwachten en verkeersregelaars.

Bovendien kun je ook bij ons terecht voor andere veiligheid gerelateerde zaken, zoals portofoons, polsbandjes en veiligheidsuitrustingen. Want schakelen met een en dezelfde partij is wel zo prettig, dus we nemen je graag alle zorg uit handen.

Consultancy

Hulp nodig bij een beveiligingsvraagstuk of is het tijd voor de frisse blik van een onafhankelijke consultant? Dutch Crowd Security is de organisatie bij uitstek! Veiligheid is een ruim begrip. Het vergt uitgebreide kennis en ervaring om bij uiteenlopende situaties de risico’s in kaart te kunnen brengen en daarop in te kunnen spelen met een passend veiligheidsplan.

Dankzij jarenlange ervaring en continue ontwikkeling op het gebied van veiligheid kunnen wij met een innovatieve blik naar ieder beveiligingsvraagstuk kijken en een uitgebreid advies uitbrengen van ervaren experts uit het werkveld. We komen vaak vragen tegen zoals: Hoeveel gaat de inzet van beveiliging kosten en wat levert het ons op? Met welke veiligheidsrisico’s hebben wij te maken?
Zijn we voldoende beveiligd? Wat is de (economische-) schade VS criminaliteit/derving?
Allemaal logische vragen, die Dutch Crowd Security graag beantwoord.

pand 1 - Over beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het algemeen Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en is als beveiligingsbedrijfISO 9001 / ISO 14001. Daarnaast zijn wij erkend Ecabo leerbedrijf.
MVO staat hoog bij ons in het vaandel.

Door onze werkwijze kunt u rekenen op een kwalitatief hoge mate van dienstverlening, verzorgd door onze professionele beveiligingsbeambten en medewerkers.

Het management team en directie van Dutch Crowd Security heeft tientallen jaren ervaring en een uitgebreid netwerk in de branche.

Dutch Crowd Security is erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardig particuliere beveiligingsorganisatie.

Wij zijn op zoek naar talent

Beschik jij over het benodigde beveiligingstalent? Fantastisch! Reageer dan op onze openstaande vacatures.

BEKIJK VACATURES