Beveiliging Den Haag

Dutch Crowd Security is expert op het gebied van beveiliging in Den Haag. Jaarlijks beveiligen wij honderden projecten; van kleine eenmalige opdrachten tot zeer grote evenementen.

Beveiliging inhuren in Den Haag

Ons team bestaande uit meer dan 150 gescreende, vaste beveiligers met jarenlange ervaring binnen uiteenlopende branches, zal je totaal ontzorgen en de veiligheid van je gasten en jezelf waarborgen. Bij grote projecten kunnen wij ook onze vaste groep ZZP-ers inschakelen. Dit maakt ons zeer schaalbaar voor de inzet jouw ideale beveiliging.

Daarom maakt het ons niet uit hoeveel beveiliging jij nodig hebt in Den Haag. Door ons grote volume aan mankracht worden wij ingezet bij een zeer divers scala aan soorten beveiligingsopdrachten. Van een (grootschalig) festival tot aan een klein zakelijk evenement zoals een productpresentatie of bedrijfsopening.


Beveiligers in Den Haag

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.


Beveiligingsbedrijf
Objectbeveiliging

Beveiliging nodig?

Eerlijke tarieven met een goed gedekt beveiligingsplan. Met een goede voorbereiding komen wij precies te weten welke plannen en doelen jouw project omvat en dragen wij onze ideeën en suggesties aan om het project in goede banen te leiden en uit te voeren.

Naast het uitvoeren van beveiliging kunnen onze beveiligers ook uitstekend fungeren als Security-host in Den Haag. Onze beveiligers zijn immers het visitekaartje tijdens jouw project.

Achteraf evalueren wij hoe de beveiligingsopdracht is verlopen en hoe jij de samenwerking hebt ervaren. Wel zo fijn!
Wij werken alleen met de beste mensen uit het circuit. Al onze beveiligers hebben een uitgebreide screening ondergaan en worden wekelijks getraind om met de meest tricky situaties professioneel om te gaan.
De coördinatie regelen wij vanuit ons hoofdkantoor. Denk hierbij aan een eventueel benodigd beveiligingsplan en bieden wij ondersteuning aan met het verzorgen van de (eventuele) benodigde vergunningen.


Offerte aanvragen
Offerte aanvragen voor Beveiliging Den Haag
Beveiliging inhuren?
Direct iemand spreken?
Bekijk onze introductievideo
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetchevron-downarrow-rightcross-circle