Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Beveiliging openbaar vervoer

Draag zorg voor de publieke veiligheid van reizigers en medewerkers
Beveiliging openbaar vervoer is hard nodig op momenten van drukte, maar juist ook op de momenten dat de stations verlaten zijn. Op stations is er soms sprake van agressie naar mederwerkers of vandalisme op stations.

Beveiliging van het openbaar vervoer

Beveiliging openbaarvervoer gaat om het tijdig herkennen van gevaarlijke situaties en proactief handelen. Dit wordt ook wel predictive profiling genoemd. Als beveiliger voor het openbaar vervoer werk je met mensen. Daarom staat gastvrijheid bij de beveiligers van Dutch Crowd Security BV hoog. Samen kijken we welk soort beveiliging we het beste in kunnen zetten en zorgen we voor een persoonlijk beveiligingsplan op maat.
Beveiliging openbaar vervoer is onderdeel van Objectbeveiliging.

Beveiligen van het OV

Bescherm je bedrijf, medewerkers, reizigers en bezoekers met de inzet van beveiligers. De beveiligers van Dutch Crowd Security BV staan 24/7 voor je klaar:
van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Zij zorgen graag voor een veilige locatie en een prettige sfeer op openbare plekken
Uitbesteden beveiliging

Werkzaamheden beveiligers

Bescherm je bedrijf, medewerkers, reizigers en bezoekers met de inzet van beveiligers. De beveiligers van Dutch Crowd Security BV staan 24/7 voor je klaar:
Beveiliging omvat een aantal werkzaamheden, bijvoorbeeld voor nachtbewaking, die op verschillende locaties uitgevoerd kunnen worden. De verschillende locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zijn kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en diverse andere organisaties, zoals Casino’s.

Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Beveiliging openbaar vervoer
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcross-circlechevron-right-circle