Beveiliging openbaar vervoer

Beveiliging openbaar vervoer is hard nodig op momenten van drukte, maar juist ook op de momenten dat de stations verlaten zijn. Op stations is er soms sprake van agressie naar mederwerkers of vandalisme op stations. 

Beveiliging openbaar vervoer

Veiligheid OV

Wat is beveiliging van het openbaar vervoer?

Beveiliging openbaarvervoer gaat om het tijdig herkennen van gevaarlijke situaties en proactief handelen. Dit wordt ook wel predictive profiling genoemd. Als beveiliger voor het openbaar vervoer werk je met mensen. Daarom staat gastvrijheid bij de beveiligers van Dutch Crowd Security BV hoog. Samen kijken we welk soort beveiliging we het beste in kunnen zetten en zorgen we voor een persoonlijk beveiligingsplan op maat. 

werk beveiliging

Bescherm je bedrijf, medewerkers en bezoekers met de inzet van beveiligers. De beveiligers van Dutch Crowd Security BV staan 24/7 voor je klaar: van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Zij zorgen graag voor een veilige locatie en een prettige sfeer binnen je bedrijf.

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Takenlijst

Werkzaamheden beveiligers

Beveiliging omvat een aantal werkzaamheden, bijvoorbeeld voor nachtbewaking, die op verschillende locaties uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden zijn hieronder benoemd. De verschillende locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zijn kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en diverse andere organisaties, zoals Casino’s.

Pim DoornAlkmaar
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de service van Dutch Crowd Security BV. De beveiligers zijn heel vriendelijk voor mijn bezoekers en gaan op professionele wijze met calamiteiten om. Iedereen voelt zich veilig in ons kantoorpand!
Janneke van LoonAmsterdam
Lees verder
Ik merkte dat ik vaak met een onrustig gevoel naar huis ging. Het idee dat ik mijn kantoor en medewerkers achterliet voelde niet prettig. Dankzij de objectbeveiliging van Dutch Crowd Security ga ik voortaan met een gerust hart naar huis. Zeer vriendelijke en professionele beveiligers.

Toegangscontrole & receptiediensten

Open en sluit-rondes

Brand- en controlerondes

Hospitality services

Sleutelbeheer

Ons werkgebied

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.

toegangscontrole

Ieder bedrijf vindt het belangrijk om ongewenste gasten buiten te houden. Een goede toegangscontrole en bezoekersregistratie kan hier aan bijdragen. Iedereen die op bezoek komt moet zich melden bij de receptie. Hier wordt gecontroleerd of er een afspraak staat ingepland en het bezoek wordt geregistreerd.

receptiediensten

De medewerker bij de receptie van uw bedrijf is het visitekaartje voor de mensen die binnen stappen. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke taak in de gehele beveiliging binnen uw bedrijf. De receptiemedewerker kan naast de reguliere werkzaamheden, zoals het bedienen van de telefoon en het ontvangen en registreren van de bezoekers, nog enkele andere taken uitvoeren. Denk hierbij aan taken als visiteren, postverwerking en administratieve werkzaamheden. Wat ook belangrijk is, is dat deze persoon goede communicatieve vaardigheden bezit en dus Hospitality kan tonen.

Open en sluit-rondes

Als er bij uw organisatie vaak veel verschillende mensen als laatste weg gegaan is dit een zeer belangrijk onderdeel van de beveiliging. U geeft één partij de verantwoordelijkheid voor het correct afsluiten en controleren van uw bedrijfspand. U wilt immers niet dat tientallen mensen in het bezit zijn van een sleutel en dat er onduidelijkheid is over wie de verantwoordelijkheid heeft om af te sluiten. Met de open- en sluitrondes is deze duidelijkheid er wel: één verantwoordelijke en één aanspreekpunt.

Brand- en controlerondes

Door onregelmatige controlerondes wordt de kans op inbraak, brand, lekkage, storingen en andere onregelmatigheden in een vroeg stadium gesignaleerd en vaak zelfs voorkomen. Zo voorkomt u onnodige schade en vertraging van het werkproces

Hospitality services

Wat ook belangrijk is, is dat de beveiligers over goede communicatieve vaardigheden beschikken en dus Hospitality kunnen tonen. Onze beveiligers zijn gastvrij, kunnen uw bezoekers vriendelijk ontvangen en zorgen voor een fijne sfeer. Hospitality staat bij Dutch Crowd Security hoog in het vaandel.

Sleutelbeheer

Onder sleutelbeheer valt het uitreiken, innemen en omgaan met fysieke sleutels. U wilt toch niet dat de sleutels rondslingeren en in het bezit van bezoekers kan raken? Laat de beveiliging de sleutels beheren en uitgeven. Zo heeft u één verantwoordelijke en één aanspreekpunt. Uw sleutels altijd in goede handen!