lion

Beveiliging datacenter

Beveilig jouw datacenter
Datacenters beheren belangrijke bedrijfsinformatie van veel organisaties. Het beveiligen van datacenters is daarom van essentieel belang. Het lekken van datagegevens kan bedrijven veel schade toebrengen.

Beveiliging datacenter

Beveilig jouw datacenter
Datacenters beheren belangrijke bedrijfsinformatie van veel organisaties. Het beveiligen van datacenters is daarom van essentieel belang. Het lekken van datagegevens kan bedrijven veel schade toebrengen.

Datacenter beveiliging: Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is jouw partner in het beveiligen van datacenters. Wij begrijpen als geen ander het belang van het beveiligen van gegevens. Wij nemen de volledige beveiliging voor je uit handen en stellen samen een plan op voor het beste resultaat. 
Datacenter beveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Taken van een beveiliger

Dutch Crowd Security organiseert beveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Objectbeveiliging

Onze objectbeveiligers

Objectbeveiliging omvat beveiliging-, portiers- en receptiediensten op een object, zoals een kantoor of museum.
Onze professionele beveiliging zorgt ervoor dat het gewenste object (bijvoorbeeld een kantoor) beveiligd is tegen diefstal, vernieling en/of fraude. Dit realiseren we door het uitvoeren van diverse beveiligingswerkzaamheden. Denk hierbij aan open- en sluitrondes, toegangscontroles, brand- en controlerondes, receptiewerkzaamheden en cameratoezicht. Maar ook voor gerelateerde werkzaamheden zoals het beheren van sleutels, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon kun je rekenen op onze beveiligers.
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen voor Beveiliging datacenter
Beveilig jouw datacenter
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle