Bedrijfsbeveiliging Schiphol

Dutch Crowd Security BV is gespecialiseerd in bedrijfsbeveiliging in Schiphol om jouw kantoor(pand) te beschermen tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf.

Wij beveiligen jouw bedrijf

Zoek je een beveiligingsbedrijf die professionele beveiligers inzet voor jou bedrijf? Wil je jouw bedrijf behoeden van calamiteiten voor zowel binnen als buiten het bedrijf? Wij hebben reeds meer dan 100 bedrijven in Schiphol mogen voorzien van professionele bedrijfsbeveiliging. Onze beveiligers beschikken over aansluitende opleidingen, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en maken actief gebruik van predictive profiling.


Beveiliging voor bedrijven

Dit resulteert in oponthoud in de dagelijkse werkzaamheden voor beveiliging voor bedrijven waarbij vaak een hoop kosten, imagoschade en emotie een rol zal spelen. Veel bedrijven kiezen daarom om bedrijfsbeveiliging in te zetten. Wij hebben al veel bedrijven in Haarlem en omstreken mogen voorzien van professionele beveiliging.

Soorten bedrijfsbeveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten bedrijfsbeveiliging, zoals; kantoorbeveiliging, retail, hotels, etc.


Beveiligingsbedrijf
Objectbeveiliging

Flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.​

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.


Offerte aanvragen
Offerte aanvragen voor Bedrijfsbeveiliging Schiphol
Beveiliging inhuren?
Direct iemand spreken?
Bekijk onze introductievideo
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetchevron-downarrow-rightcross-circle